Formaţia Fraţii Miloş

Aşii muzicii populare bănăţene şi sârbeşti din România
NOUTATI
Despre Fratii Milos
FORMATIA (2014)
Colaboratori solisti
Colaboratori instrumentisti
VIDEO
MP 3 - Live

MP 3 - Studio

DISCOGRAFIE
CONTACT

Linkuri parteneri

GALERIE FOTO


Componenta formatiei Fratii Milos!


Zonele si aria teritoriala unde formatia noastra presteaza frecvent incepe din judetele Caras-Severin si Timis si se intinde la nord in judetele Arad, Bihor si Maramures. La granita de est a Banatului prestam frecvent in jud. Hunedoara iar in sudul Banatului pana in jud. Mehedinti (cu mare priza in Orsova si satele de pe malul Dunarii). Dincolo de granitele tarii, in Serbia suntem chemati frecvent in satele si comunitatile romanesti din Banatul Sarbesc.

Dat fiind faptul ca formatia noastra presteaza in prezent in mare masura muzica banateana dar nici muzica sarbeasca nu este lasat in urma, am conceput o formula de baza, un nucleu al formatiei format din 5 membrii: - patru instrumentisti si o solista vocala. Pe cei cinci o sa aveti ocazia sa ii vedeti impreuna la toate manifestarile formatiei Fratii Milos. Aceasta formula a inceput sa functioneze foarte bine incepand din 2011 si speram sa ramana asa multi ani de acum incolo.

Deci alaturi de Marian si Petrica Milos ca instrumentisti sunt: prof. Petrica Crina ( saxofon I ) si prof. Viorel Marin ( saxofon II ) iar solista vocala a formatiei este tanara interpreta Lorena Pela.

Mentionam ca in functie de zona, loc sau de comunitatea in care suntem chemati pentru a canta, de multe ori luam colaboratori in formatie. De exemplu: mai un acordeonist, violonist sau chiar si suflator (sopran, taragot, etc), totul depinde si de dorinta clientului si de bugetul de care dispune.

Bineinteles ca pe langa formatia de baza este necesar cel putin inca un solist vocal. Noi va putem recomanda solistii potriviti in functie de tipul de petrecere pe care doriti sa organizati si in functie de invitatii pe care ii veti avea la petrecere. Bineinteles ca clientul poate sa tocmeasca solistii separat de formatie dar cu acordul nostru in prealabil.

Sonorizarea formatiei are o putere de 6.200 Wati si este compusa din aparatura profesionala: microfoane Shenheiser,Shure si Audio-Technica, mixer Dynacord 16 canale, puteri Dynacord si Electrovoice, 10 boxe pasive Dynacord si FBT(full-range) si 4 woofere pasive Dynacord si un personal de montare si transport al instrumentelor si sculelor compus din 2 persoane. La cerere putem inchiria si putere suplimentara. La cerere putem aduce si un DJ pentru a pune muzica usoara si de relaxare in pauzele formatiei.
Pentru detalii privind solistii si instrumentistii care colaboreaza cu formatia Fratii Milos, alegeti din meniul stanga, optiunea "colaboratori".


 

Lorena Pela

Vocea impresionantă a Lorenei lasă ascultătorul fără glas.Asa a reusit sa capteze si atentia fratilor Millos care au luat-o sub aripa lor, sa o promoveze si sa o slefuiasca asemenea unui diamant nepretuit.

Pe langa muzica autentica banateana, Lorena canta foarte bine si sarbeste precum si muzica usoara din repertoriu international.

A îndrăgit muzica populară de când era mică, canta de la 5 ani iar primele cântece le-a învăţat de la bunica ei.A castigat numeroare premii la festivalurile de folclor din tara si strainatate la care a participat.

In prezent este elevă la Liceul Teoretic „Traian Vuia”din Resita, secţia filologie-istorie.Prof. Petrica Crina

Un saxafonist foarte tânăr şi talentat al Banatului de Munte, cu rădăcini din localitatea Delineşti şi locuieşte în Reşiţa. Este absolvent al Facultaţii de Muzică ,,Spiru Haret'', secţia pedagogie muzicală .

Prima colaborare cu Fraţii Miloş a avut-o in anul 2003 iar din 2005 a castigat increderea Fratilor Milos si a demonstrat ca poate devenii un membru util si stabil al formatiei.

Este un coleg şi un prieten adevărat, munceşte mult şi se integrează foarte repede, asimilănd întreg repertoriul muzical specific al fraţilor Miloş.   

 

Prof. Viorel Marin

 

Un saxofonist ambitios, talentat si foarte tehnic care vine din Valea Almajului, mai exact din Bozovici.

O persoana cu mult umor si impreuna cu Petrica Crina fac un duet de exceptie la sectiunea suflatori a formatiei.

La inceput a cantat pe orga electronica dar mai tarziu a indragit si saxofonul si a ramas fidel acestui instrument specific al muzicii banatene.

A absolvit Facultatea de Muzică ,,Spiru Haret'', secţia pedagogie muzicală iar in prezent este angajat ca referent cultural la ''Casa de Cultura Oraviţa''.

Copyright 2004-2012 Fratii Milos - Toate drepturile rezervate.